DuckDuckGo Help Pages logo DuckDuckGo Help Pages

DuckDuckGo beskytter dine personoplysninger, når du ser annoncer.

Vi samarbejder med mange forskellige informationskilder om at levere søgeresultater på DuckDuckGo (f.eks. Microsoft for annoncer, Apple for kort osv.). Når du ser søgeresultater (herunder annoncer), kan hverken vi eller vores partnere spore dine søgninger tilbage til dig. Teknisk set virker det på den måde, at vi ikke gemmer nogle personlige identifikatorer (f.eks. IP-adresse) sammen med dine søgninger, og alle anmodninger til partnere foregår også gennem os via en proxy-forbindelse.

Når du forlader vores hjemmeside, er du underlagt andre hjemmesiders politikker, herunder deres praksis for dataindsamling. For annoncer fra Microsoft går du også gennem Microsoft Advertisings platform.

Se DuckDuckGo’s privatlivspolitik for flere oplysninger: https://duckduckgo.com/privacy.

Annonceklik administreres af Microsofts annoncenetværk

Microsoft og DuckDuckGo har indgået et partnerskab for at skabe en unik søgeløsning, der leverer relevante annoncer til dig, samtidig med at dit privatliv beskyttes. Hvis du klikker på en annonce, som udbydes af Microsoft, omdirigeres du til annoncørens destinationsside via Microsoft Advertisings platform. På det tidspunkt vil Microsoft Advertising anvende din fulde IP-adresse og brugeragentstreng, så de kan behandle annonceklikket og opkræve annoncøren.

Andre søgemaskiner danner en profil på dig om din adfærd for klik på annoncer, som senere kan bruges til at målrette annoncer til dig på den pågældende søgemaskine eller rundt omkring på internettet. Hvis du derimod klikker på en annonce, som Microsoft leverer på DuckDuckGo, associerer Microsoft Advertising ikke din adfærd for klik på annoncer med en brugerprofil. De gemmer eller deler heller ikke disse oplysninger udover af regnskabsmæssige årsager.

Få mere at vide i Microsofts fortrolighedspolitik: https://privacy.microsoft.com.

Denne side er sammensat af DuckDuckGo og Microsoft.

Prior versions on GitHub.