DuckDuckGo Help Pages logo DuckDuckGo Help Pages

Visning av annonser är sekretessskyddat av DuckDuckGo.

Vi samarbetar med många olika informationskällor för att leverera DuckDuckGo Search (t.ex. Microsoft för annonser, Apple för kartor, etc.). När du ser sökresultat (inklusive annonser) kan dina sökningar inte knytas till dig – varken av oss eller våra partners. Tekniskt fungerar det som så att vi inte lagrar några personliga identifierare (t.ex. IP-adress) med dina söktermer, och vi har också en proxy-tjänst för alla förfrågningar till partners via oss.

När du lämnar vår webbplats omfattas du av andra webbplatsers riktlinjer, inklusive deras datainsamlingspraxis. För annonser från Microsoft passerar du också genom Microsoft Advertisings plattform.

Mer information finns i DuckDuckGo:s sekretesspolicy: https://duckduckgo.com/privacy.

Annonsklick hanteras av Microsofts annonsnätverk.

Microsoft och DuckDuckGo samarbetar för att skapa en unik söklösning som levererar relevanta annonser till dig samtidigt som din integritet skyddas. Om du klickar på en Microsoft-annons kommer du till annonsörens landningssida via Microsofts annonsplattform. Microsoft Advertising kommer att använda din fullständiga IP-adress och användaragentsträng så att annonsklick behandlas korrekt och annonsören kan debiteras.

Andra sökmotorer kopplar ditt annonsklick-beteende till en profil på dig som kan användas senare för att rikta annonser till dig på den sökmotorn eller på nätet. När du däremot klickar på en Microsoft-annons som visas på DuckDuckGo kopplar Microsoft Advertising inte ditt annonsklick-beteende till en användarprofil. Den informationen lagras eller delas heller inte för annat än för redovisningsändamål.

Mer information finns i Microsofts sekretesspolicy: https://privacy.microsoft.com.

Den här sidan är sammanställd av DuckDuckGo och Microsoft.

Prior versions on GitHub.